Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=r1ANU...eature=related
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• на някой ако му трябват капачки за джанти
      http://prodavalnik.com/kapachki-za-d...romeo-i3924474
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

• абе колеги, като се сменя турбината на ТД-то със същатата трябва ли да се закача на компютър за некви настройки или само слагаш и караш ?

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
          абе колеги, като се сменя турбината на ТД-то със същатата трябва ли да се закача на компютър за некви настройки или само слагаш и караш ?
          Слагаш и караш.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• мерси

Comment

• Здравейте колеги искам да споделя нещо без комерсиялна цел.Значи аз съм търговец на коли ,това ми е работата и преди няколко дни ми предложиха една алфа 164 турбо дизел супер много запазена на 150 000 километра.Пак подчертавам колата не е моя и нямам интерс да я продавам нито да я купувам.
              Пускам тази информация за колеги които евентуално може да се възползват от колата.Аз от моя страна мога да помогна и да дам информация или да помогна за доставката на колата до българия.Колата се намира в Италия и е току що обслужена.Ако има заинтересовани имам и снимки и мога да бъда от помощ.Ако модераторите решат нека махнат темата.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• я дай снимките

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                  я дай снимките
                  Ето колега
                  Attached Files
                  Last edited by nicola 59; d.m.y г., 14:35.
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• да, поне външно и двигателя изглеждат запазени, но като цяло не ме изкефи

Comment

• Колко пари би стъпила с докарването и в София?
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                        Колко пари би стъпила с докарването и в София?
                        На колата искат 800 евро

Документи за износ 100 евро самите документи са 70 евро ма трее се иде на 100 километра и 100 километра обратно та слагам 30 евро бензин.

Общо колата и документите 900 евро.

Ако аз трябва да я докарвам камиона които ползвам до софия ми взема 350 евро,та колата излиза доставена в София 1250 евро

Ако евентуалния клиент си има познати може и тои да си я вземе за негова сметка, така си плаща само колата 900 евро с готови документи.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Като я гледам ми потекоха лигите, само да беше бензинка.
                          Сериозно се замислям да махам 166 и пак да си взема 164, ако не успея да я продам ще я пусна на бартер за 164-този модел си ми остана в кръвта.
                          Трябваше като си продадох 164-ката пак да си взема такава, а тая пуста 166-ца ми стъпи на почти 8 хилки, а за тея пари каква 164-ка щях да си взема, още си ям м*карите от яд
                          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
                            Като я гледам ми потекоха лигите, само да беше бензинка.
                            Сериозно се замислям да махам 166 и пак да си взема 164, ако не успея да я продам ще я пусна на бартер за 164-този модел си ми остана в кръвта.
                            Трябваше като си продадох 164-ката пак да си взема такава, а тая пуста 166-ца ми стъпи на почти 8 хилки, а за тея пари каква 164-ка щях да си взема, още си ям м*карите от яд
                            аз също
                            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                            алфа ромео 164 2.0тс -на части
                            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                            sigpic

Comment

• а така хапете си макарите, сега за по 2-3к има страшно запазени 164-ки , да ги махате тея сомове

Comment

• Затова такава джилезна машина не се маща. А иначе и аз бих я сменил с по-запазена бабка, само дето не са много тези. А и с частите не е много розово положението вече.
                                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Working...
                                X